Onze werkwijze

Mens(elijk)
De mens staat bij ons centraal. Uiteindelijk wordt er in de huisvesting geleefd, gewerkt of verzorgd, de menselijke maat mag daarom zeker niet uit het oog verloren worden. Daarbij is het voortdurend tijdens het proces van belang dat de juiste stappen worden genomen en getoetst aan het gewenste programma en het bijbehorende budget.

Passend
Bij Oude Egberink & partners zorgen we voor een aanpak die bij onze opdrachtgever en de situatie past, dit voelt als een maatpak. Net zoals onze huisvesting als een maatpak moet passen bij de functie die het moet vervullen. Een hoge kwaliteit van onze diensten en het eindresultaat is bij ons vanzelf sprekend.

De werkwijze is niet zozeer uniek, wel de aandacht voor elk detail met alle gevraagde kwaliteiten. We leveren een compleet concept: van de basis, locatie, juridische en milieutechnische aspecten, fiscaal, onderhandelingen, architecten en constructeurs tot externe contacten met gemeentes. Voor de eigenaar, gebruiker en/of huurder zekerheid vooraf.

Door deze inzet van Oude Egberink & partners kunt u de focus leggen op de kern van uw bedrijfsprocessen en zorgen wij voor de realisatie van het bouwproject.

Wilt u ook een zorgeloos (ver)bouwtraject neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons

  1. per mail via info@oe-p.nl of
  2. bel direct voor meer informatie naar 053- 4311226 of 06- 20499532.

 

© Oude Egberink & partners 2021
Werkwijze
Team Oude Egberink en Partners
Bjorn en Leon van Oude Egberink en Partners
Menu