Voor zakelijke opdrachtgevers uit de vastgoedsector zoals vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, bouwmaatschappijen en zorginstellingen begeleiden wij het proces van aankoop tot realisatie als gedelegeerd ontwikkelaar in Nederland. We hebben sinds 1996 ervaring met bouwprocessen op het gebied van herbestemming, renovatie en nieuwbouw. We begeleiden kopers en huurders op detailniveau om hun woon of werkwensen goed in beeld te brengen en dat deze op een juiste manier tijdens de bouw kunnen worden gerealiseerd.

Naast de praktische uitvoering kunnen wij ook als uw adviseur optreden. Samen zorgen we ervoor dat de juiste stappen worden gezet voor een zorgeloos bouwtraject. We adviseren in bouwmanagement, procesmanagement, onderhoudsmanagement en we doen bouwinspecties. Als u een gebouw koopt of verkoopt, wilt u zekerheid over de bouwtechnische staat en de eventuele herstel- en onderhoudskosten. Deze zekerheid wilt u voordat u tot koop of verkoop overgaat.

Bij een bouwinspectie ontvangt u een uitgebreide rapportage dat naast de gebreken en de kwaliteitsbeoordeling ook een hersteladvies bevat. In dit advies worden ook de herstelkosten berekend. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in direct noodzakelijke onderhoudsmaatregelen en op termijn (binnen 3 jaar). U ontvangt een uitgebreide rapportage met foto’s van de aangetroffen gebreken. Als u een volledig een goed leesbaar rapport wilt, is een uitbreiding met een Bouwinspectie-rapportage noodzakelijk. Er kan ook maatwerkadvies worden geleverd.

 

NIEUW IN 2022! Ontwerp dienstverlening in eigen beheer

Wat uniek is in ons werkveld is dat wij zelfstandig bouwkundige tekeningen kunnen ontwerpen en aanleveren.

Onze projectmanagers zijn tevens bouwkundig tekenaar.

We ontzorgen u als klant en zijn verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp naar vergunningstekeningen en werktekeningen.Tijdens de voorbereidingsfase en de realisatiefase zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de aannemers, gemeentes en andere betrokken partijen.

We werken met het systeem Archicad, de meest intuïtieve en complete BIM-software.
In dit efficiente programma ontwerpen we alle projecten van iedere grootte.  We kunnen visuele en praktische maatwerk documentatietools, realistische renders en hoogstaande modelanalyses voor uw realiseren.

lees verder op de pagina BIM Modelleren

 

 collega Leon Ooms werkzaam met bim modelleren

 

Download hier de brochure:

Bouwinspecties Oude Egberink & & Partners

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons

  1. per mail via info@oe-p.nl of
  2. bel direct voor meer informatie naar 053- 4311226 of 06- 20499532.

 

© Oude Egberink & partners 2021
Bjorn en Leon van Oude Egberink en Partners
Team Oude Egberink en partners op locatie.jpg
Team Oude Egberink en partners op locatie
Ontwerp dienstverlening in eigen beheer -archicad
Menu